ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Μπούκαραν σε περίπτερο και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή – Φώναζε έντρομος βοήθεια ο υπάλληλος

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Μπούκαραν σε περίπτερο και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή – Φώναζε έντρομος βοήθεια ο υπάλληλος

 Υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12, σε περίπτερο στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.40π.μ.τα ξημερωματα του Σαββάτου 16/12, δύο άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν στο εν λόγω περίπτερο και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των €550, περίπου.

Υπάλληλος του περιπτέρου, που εργαζόταν κατά τον πιο πάνω χρόνο, μόλις αντιλήφθηκε την είσοδο των δραστών στο περίπτερο, απομακρύνθηκε και κάλεσε σε βοήθεια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.