Άκυρο από την ΟΥΕΦΑ στην Μίλαν

Άκυρο από την ΟΥΕΦΑ στην Μίλαν

Άσχημα τα μαντάτα για την Μίλαν, αφού η ΟΥΕΦΑ αρνήθηκε το πλάνο αναχρηματοδότησης του χρέους της, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει υπό καθεστώς επιτήρησης.

Στο μικροσκόπιο της ΟΥΕΦΑ παραμένει η Μίλαν, η οποία είδε το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που κατέθεσε στην ΟΥΕΦΑ να απορρίπτεται από το αρμόδιο σώμα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Το σώμα οικονομικού ελέγχου, αφού μελέτησε το πλάνο αποπληρωμής των δανείων με τα οποία αγοράστηκαν οι «ροσονέρι» από την νέα ιδιοκτήτρια εταιρία αποφάσισε ότι υπάρχουν σημαντικά κενά στον τρόπο εξόφλησης του χρέους και ως εκ τούτου, ο ιταλικός σύλλογος παραμένει υπό παρακολούθηση.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας Φραγκίσκος: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο «Πάπας των φτωχών»

Πάπας Φραγκίσκος: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο «Πάπας των φτωχών»

Στην Σάντα Μαρία Μαντζόρε οδηγήθηκε η σορός του Πάπα Φραγκίσκου σπάζοντας τη μακροχρόνια παράδοση του Βατικανού.