H Εθνική Ισπανίας… απειλείται με αποκλεισμό από το Μουντιάλ!

H Εθνική Ισπανίας… απειλείται με αποκλεισμό από το Μουντιάλ!

Πυροδοτεί «βόμβα» η FIFA. Με αποκλεισμό από το προσεχές Μουντιάλ απειλείται η εθνική Ισπανίας λόγω της παρέμβασης που προσπαθεί να κάνει η Κυβέρνηση της χώρας στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Φλερτάρει με… σοκ η εθνική Ισπανίας.

Οι «φούριας ρούχας», οι οποίοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ κινδυνεύουν να δουν από το… σπίτι τους την τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι.

Ο λόγος; Η Κυβέρνηση της χώρας προσπαθεί να μπει στα… χωράφια της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, επιθυμώντας (ουσιαστικά απαιτώντας) την απομάκρυνση του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ από τον προεδρικό θώκο. Ζητά παράλληλα να επαναληφθούν οι εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Πρόκειται για κάτι που είναι κόντρα στους κανονισμούς της FIFA που απειλεί την Ισπανία με αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Λοπεντέγι έχει κληρωθεί στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Πορτογαλία, Ιράν και Μαρόκο.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE