Κύπρια παρουσιάστρια δηλώνει: «Θα έκανα σχέση με έναν μικρότερο! Δεν θα κολλούσα όμως με έναν νεαρό, ζητάω κάτι περισσότερο»

Κύπρια παρουσιάστρια δηλώνει: «Θα έκανα σχέση με έναν μικρότερο! Δεν θα κολλούσα όμως με έναν νεαρό, ζητάω κάτι περισσότερο»

Η λατρεμένη παρουσιάστρια είναι για χρόνια μόνη και σύμφωνα με τα λεγόμενά της ξέρει καλά τι θέλει από την ζωή...

Η γνωστή τηλεπερσόνα και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε την πιο πάνω δήλωση στον Κώστα Πρίγκιπα.

Ο λόγος για την Αλεξία Αναστασίου, η οποία αποκαλύπτει στην εκπομπή «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ SATURDAY NIGHT» ότι θα έκανε σχέση με έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι εμπόδιο η διαφορά ηλικίας. Δεν θα κολλούσα όμως με έναν νεαρό, ζητάω κάτι περισσότερο».

Ανάμεσα σε όλα αυτά η Αλεξία Αναστασίου πέρασε τεστ για να δούμε πόσο καλά γνωρίζει τα χωριά της Κύπρου, και έμαθε Zumba στον Ταράμ και στον Μιχάλη Κάκκουφα.

Σχετικό άρθρο: Δεν πάει το μυαλό σας τι ζητά ο κόσμος από τον Κώστα Πρίγκιπα όταν τον βλέπει στον δρόμο - VIDEO 

Δεύτερη καλεσμένη στην εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, στις 11:00 στο ΣΙΓΜΑ, η Σταρ Κύπρος 2017, Ανδριάνα Φιάκα, η οποία μαθαίνει στον Κώστα Πρίγκιπα πως πρέπει να γίνετε μια σωστή πασαρέλα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE