Κύπρια παρουσιάστρια δηλώνει: «Θα έκανα σχέση με έναν μικρότερο! Δεν θα κολλούσα όμως με έναν νεαρό, ζητάω κάτι περισσότερο»

Κύπρια παρουσιάστρια δηλώνει: «Θα έκανα σχέση με έναν μικρότερο! Δεν θα κολλούσα όμως με έναν νεαρό, ζητάω κάτι περισσότερο»

Η λατρεμένη παρουσιάστρια είναι για χρόνια μόνη και σύμφωνα με τα λεγόμενά της ξέρει καλά τι θέλει από την ζωή...

Η γνωστή τηλεπερσόνα και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε την πιο πάνω δήλωση στον Κώστα Πρίγκιπα.

Ο λόγος για την Αλεξία Αναστασίου, η οποία αποκαλύπτει στην εκπομπή «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ SATURDAY NIGHT» ότι θα έκανε σχέση με έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι εμπόδιο η διαφορά ηλικίας. Δεν θα κολλούσα όμως με έναν νεαρό, ζητάω κάτι περισσότερο».

Ανάμεσα σε όλα αυτά η Αλεξία Αναστασίου πέρασε τεστ για να δούμε πόσο καλά γνωρίζει τα χωριά της Κύπρου, και έμαθε Zumba στον Ταράμ και στον Μιχάλη Κάκκουφα.

Σχετικό άρθρο: Δεν πάει το μυαλό σας τι ζητά ο κόσμος από τον Κώστα Πρίγκιπα όταν τον βλέπει στον δρόμο - VIDEO 

Δεύτερη καλεσμένη στην εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, στις 11:00 στο ΣΙΓΜΑ, η Σταρ Κύπρος 2017, Ανδριάνα Φιάκα, η οποία μαθαίνει στον Κώστα Πρίγκιπα πως πρέπει να γίνετε μια σωστή πασαρέλα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE