Πέντε «χτυπήματα» σε μία ανακοίνωση για τον Απόλλωνα!

Πέντε «χτυπήματα» σε μία ανακοίνωση για τον Απόλλωνα!

Πέντε ανανέωσεις συμβολαίων σε μία ανακοίνωση για τον Απόλλωνα!

Συγκεκριμένα, οι “γαλάζιοι” της Λεμεσού ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Παπουλή, Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου και Κίσσα.

Αναλυτικά:

“H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Φώτη Παπουλή (2020) ,Μπρούνο Βάλε (2020), Ζοάο Πέδρο (2020), Γιώργο Βασιλείου (2020) και Τάσο Κίσσα (2019).

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας, οδηγώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νέες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE