Οι ευχές της Ευριπίδου στον αδελφό της με μια κοινή τους φωτογραφία σε φάση σκεπτικισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι ευχές της Ευριπίδου στον αδελφό της με μια κοινή τους φωτογραφία σε φάση σκεπτικισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, ο αδελφός της παρουσιάστριας του "Όλα Για Σένα" γιορτάζει την ονομαστική του εορτή και η Κωνσταντίνα του ευχήθηκε και διαδικτυακά.

Ο Λευτέρης Ευριπίδου έχει γιορτή και η αγαπημένη του αδελφούλα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία τους, στέλνοντας τις ευχές της. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί τα δύο αδέλφια σε μια αυθόρμητη στιγμή, φαίνεται ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία και εκφράσεις. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια φάση όπου είναι και οι δύο προσηλωμένοι, κάτι ακούνε και κάτι σκέφτονται και η στάση του σώματός τους είναι ολόιδια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.