«Ψωνίζει» από ΑΕΛ η Ομόνοια

«Ψωνίζει» από ΑΕΛ η Ομόνοια

Η πρόσληψη από την Ομόνοια ενός ακόμη πρώην προπονητή της ΑΕΛ, του Ιβάιλο Πέτεφ μετά τον Πάμπο Χριστοδούλου, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον κόσμο του “τριφυλλιού” στα social media και κάποιοι από αυτούς το έριξαν στην πλάκα, λέγοντας πως ο επόμενος θα είναι ο… Βιντιγκάλ η ακόμα και ο… Χριστάκης Χριστοφόρου!

Μένει να δούμε πάντως, εάν θα γίνει και καμιά μεταγραφή πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ μετά από εισήγηση του Πέτεφ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE