Κοντά στην έξοδο ο Ντόσσα Τζούνιορ…

Κοντά στην έξοδο ο Ντόσσα Τζούνιορ…

Ο Ντόσσα Τζούνιορ δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ. 

Όπως μετέδωσε, πριν απο λίγη ώρα, ο Super Sport Fm, ο Κυπριοποιημένος Πορτογάλος αμυντικός είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση, με αντικείμενο την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του. 

Η προσφορά του έμπειρου παίχτη, κατά τη δεύτερη του θητεία στην ομάδα, χαρακτηρίζεται πενιχρή. Από τον περασμένο Φεβράρη κι έπειτα, ταλαιπωρείται από συνεχείς (διαφορετικούς) τραυματισμούς.

Πριν δυο-τρεις εβδομάδες επανήλθε στη δράση, είχε αγωνιστεί στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα, όπου η ομάδα έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης. 

Για να εκδοθεί επίσημο διαζύγιο, θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό. Ο Ντόσσα Τζούνιορ είναι από τους πιο ψηλά αμειβόμενους παίχτες της Λεμεσιανής ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE