Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!

Ο Ελλαδίτης Γιώργος Κάκκο, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα από τον ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρη Λάζου.

Όπως ανέφερε ακόμη, δεν υπάρχει κάτι “χειροπιαστό” τη δεδομένη στιγμή για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, όμως συνεχίζεται το ψάξιμο και η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που είναι ήδη στη σχετική λίστα από την τεχνική ηγεσία, για τις τέσσερις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE