Εποχή Πέτεφ και ώρα για μεταγραφή! Βγαίνει το «φιρμάνι», αλλά…

Εποχή Πέτεφ και ώρα για μεταγραφή! Βγαίνει το «φιρμάνι», αλλά…

Μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του νέου προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ, στην Ομόνοια στρέφονται στο κεφάλαιο απόκτησης τερματοφύλακα.

Ήδη είναι στην Κύπρο ο Νικολάι Μιχαήλοφ, ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ εντός των επόμενων ωρών, λογικά την Παρασκευή (15-12) θα ανακοινωθεί η απόκτηση  του.

Απίθανο σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Μιχαήλοφ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, μιας και καλά – καλά δεν έχει πάρει… γνωριμία των «ενοίκων» στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», ενώ χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στους «τριφυλλοφόρους».

Τώρα στο ενδεχόμενο που θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το τελευταίο παιχνίδι του 2017, αυτό της ερχόμενης Πέμπτης με την Πάφο FC θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις προπονήσεις.

Πάντως, αυτό που πρέπει να προσεχτεί είναι ότι αύριο Παρασκευή οι ιθύνοντες της Ομόνοιας θα τρέχουν με… χίλια, για την περίπτωση Μιχαήλοφ, καθώς με το πέσιμο υπογραφών στα συμβόλαια και της ανακοίνωσης, θα πρέπει να γίνει και μέχρι το μεσημέρι η εγγραφή του πορτιέρο στα μητρώα της ομάδας στην ΚΟΠ, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει οι «τριφυλλοφόροι» ν΄ανακοινώσουν και ξένο – κοινοτικό παίκτη που θα διαγραφεί από τη δύναμη της ομάδας, πέρα του Κύπριου κήπερ, Κωνσταντίνου Παναγή.

Μονάχα με αυτή τη διαδικασία θα μπορεί ο Μιχαήλοφ να έχει δικαίωμα συμμετοχής είτε με Εθνικό είτε με Πάφο FC.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE