Ανακοίνωσε Πέτεφ και πρώτες του δηλώσεις!

Ανακοίνωσε Πέτεφ και πρώτες του δηλώσεις!

Στην ανακοίνωση του νέου της προπονητής προχώρησε η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του 42χρονου Βούλγαρου προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση επίτευξης του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη.

Ο κ. Πέτεφ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ με τη Λουντογκόρετς. Εργάστηκε, επίσης, στην ΑΕΛ, την εθνική Βουλγαρίας και τη Διναμό Ζάγκρεμπ.

Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα αποτελείται από τους:

Βοηθός προπονητής: Aleksi Ivanov Zhelyazkov
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Lyubomir Georgiev Sheytanov
Γυμναστής: Παύλος Κίναν
Αθλίατρος: Valentin Petrov Velikov

Ο κ. Πέτεφ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανέφερε:

“Θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε την ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο, χρειάζεται χρόνο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρώτα θα επιχειρήσουμε να ανυψώσουμε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Θέλω από αυτούς να ακολουθούν τις οδηγίες μου. Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, τον οποίο θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε. Ξέρω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στην Κύπρο. Θα πρέπει με μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο”.

Δείτε περισσότερα από την υπογραφή του συμβολαίου και τις δηλώσεις του Ιβάιλο Πέτεφ, όσο και πλάνα από την πρώτη του προπόνηση μόνο στο “ΟΜΟΝΟΙΑ Premium”».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE