ΠΑΦΟΣ: «Μαϊμού» προϊόντα πωλούσε κατάστημα μέσα σε ξενοδοχείο - Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεγελούν τον κόσμο

ΠΑΦΟΣ: «Μαϊμού» προϊόντα πωλούσε κατάστημα μέσα σε ξενοδοχείο - Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεγελούν τον κόσμο

Συνολικά 5.479 τεμάχια προϊόντων, που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις), εντόπισαν την Πέμπτη 14/12 λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, κατά τη διάρκεια έρευνας σε κατάστημα εντός ξενοδοχείου στην Πάφο.
 

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει πως πρόκειται για είδη ένδυσης, παπούτσια, μπρελόκ και παιγνίδια διαφόρων εμπορικών επωνυμιών, όπως MICHAEL KORS, NIKE, ADIDAS, ANGRY BIRDS, UNDER ARMOUR, αξίας €25.000 περίπου.
 
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές και στο παρελθόν και κατασχέθηκαν, είδη που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (απομιμήσεις).
 
Το Τελωνείο Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE