«Δεν φακκά πένα ο Στάθης» (photo)

«Δεν φακκά πένα ο Στάθης» (photo)

Τρομάχτηκαν σχεδόν όλοι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ με τα αντικείμενα, βεγγαλικά, πυρσούς, που έπεφταν από την ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου προς τον πάγκο τους στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας.

Όπως θα διαπιστώσετε στην πιο κάτω φωτογραφία, ο παίκτης στη μία γωνιά ως «άγαλμα» να μην κινείται όπως όλοι οι άλλοι που ήταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ που θέλησαν να τρέξουν να φύγουν όσο πιο μακριά από εκεί, είναι ο Στάθης Αλωνεύτης.

Βλέποντας αυτή τη σκηνή από τον χώρο των επισήμων της δυτικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου κάποιος είπε τη χαρακτηριστική ατάκα «Δεν φακκά πένα ο Στάθης», εννοώντας, φυσικά, ότι δεν… συγκινήθηκε με τίποτα με το τι συνέβαινε εκείνη την ώρα και έμεινε αμετακίνητος, ενώ οι άλλοι όλοι έφυγαν τρέχοντας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.