Ξέρει που θα «χτυπήσει»…

Ξέρει που θα «χτυπήσει»…

Τις τελευταίες δυο-τρεις εβδομάδες της θητείας του Πάμπου, έπαιζαν συχνά ρεπορτάζ για τις θέσεις που θα γινόταν ενίσχυση της ομάδας, κατά τον Ιανουάριο. 

Η κίνηση για τερματοφύλακα ήταν αναμενόμενη, ουσιαστικά ο Βούλγαρος Μιχαήλφ είχε καπαρωθεί από τότε που πήγαν στη Βαλκανική χώρα, οι Πάμπος και Μάκης Παπαϊωάννου. 

Ο νέος τεχνικός ηγέτης, Ιβάιλο Πέτεφ, έχει αποφασίσει ήδη που αλλού θα “χτυπήσει” για εμβολιασμό.

Ξέρει καλά που χρειάζεται… νέο αίμα η ομάδα, για να την καταστήσει πιο ανταγωνιστική και το σημαντικότερο να (τη μάθει) παίρνει την ουσία. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE