Το «παίζει» έξυπνα για Σαντίκ ο Καραβίδας…

Το «παίζει» έξυπνα για Σαντίκ ο Καραβίδας…

Ο Κώστας Χριστοδούλου- Καραβίδας, πρόεδρος της Δόξας και ατζέντης παιχτών, το παίζει έξυπνα. 

Μιλούσε το μεσημέρι στον Super Sport Fm και ρωτήθηκε για τον Σαντίκ και όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος της Ανόρθωσης. 

«Είναι η δέκατη φορά που μας ρωτάτε. Είπα πολλές φορές ότι δεν παραχωρείται κανένας τον Ιανουάριο. Έχουμε τρεις προτάσεις και τις απορρίψαμε. Δεν έχει σημασία για ποιον είναι. Αν είναι για τον Σαντίκ για τον Ασαμόα, ή για άλλον παίκτη, αλλά ότι δεν θα προχωρήσουμε σε παραχώρηση ποδοσφαιριστή. Έτσι θα παραμείνουν τα πράγματα».

Ο Γενάρης είναι κοντά. Θα το δείξει ο χρόνος, αν όσα είπε σήμερα στο ραδιόφωνο ο Καραβίδας τα πιστεύει ή λειτουργεί έτσι για διαπραγματευτικούς λόγους. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE