Συγκλόνισε ο 35χρονος από την Λευκωσία στο Πάμε Πακέτο - «Με αποκαλούσαν από μωρό ανάπηρο, ανάποδο...» - VIDEO
14.12.2017 - 17:21
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον αποκάλεσε "σπάνιο" παιδί, αφού μπορεί να γεννήθηκε με πρόβλημα, αλλά κατάφερε να δώσει πολλές χαρές στην οικογένειά του.
Μαθήματα δύναμης έδωσε ο Κύπριος στο επεισόδιο του "Έχεις Πακέτο", την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, ο οποίος πάσχει από διπληγία των κάτω άκρων και ελαφριάς μορφής εγκεφαλική παράλυση.
Ο Αντρέας Συμεού από την Λευκωσία είναι ένας άνδρας που από τη στιγμή που γεννήθηκε έμαθε να επιβιώνει στα δύσκολα. Στο σχολείο τον αποκαλούσαν ανάπηρο και ανάποδο... Ο οδηγός του λεωφορείου που θα τον μετέφερε από το σχολείο στο σπίτι δεν τον περίμενε με αποτέλεσμα να ζητήσει από την δασκάλα του να φεύγει από την τάξη 5 λεπτά νωρίτερα για να μπορεί να το προφτάνει.
Οι παιδικές του μνήμες είναι γεμάτες από προσωπική απομόνωση. Ο ίδιος πλέον είναι μέλος της "Εθνικής Παραολουμπιακής'' ομάδας της Κύπρου και έχει διακριθεί διεθνώς.
Ο Αντρέας βρέθηκε στο "Πάμε Πακέτο" για να στείλει πακέτο στον δεύτερό του πατέρα, τον προπονητή του, Πέτρο Μάντη, τον οποίο θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσει.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στην χθεσινοβραδινή εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου που προβλήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου στον Alpha Ελλάδος:
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.