«Να αποφεύγετε την Τσερίου γιατί δεν πληροί κανένα πρότυπο οδικής ασφάλειας» - Αφορμή το νέο θανατηφόρο για ανακοίνωση από την “Urban Cyprus Society”

«Να αποφεύγετε την Τσερίου γιατί δεν πληροί κανένα πρότυπο οδικής ασφάλειας» - Αφορμή το νέο θανατηφόρο για ανακοίνωση από την “Urban Cyprus Society”

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά θανατηφόρα δυστυχήματα στη Λεωφόρο Τσερίου και βαραίνουν αυτούς που διαδοχικά ακύρωσαν το έργο της ανάπλασης, αναφέρει η Κίνηση Πολιτών “Urban Cyprus Society”, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να αποφεύγει τον συγκεκριμένο δρόμο.
 

«Μετά την ακύρωση της ανάπλασης της Λεωφόρου Τσερίου από τον Δήμαρχο Στροβόλου και το Δημοτικό Συμβούλιο για τα συμφέροντα 4-5 καταστηματαρχών, χθες (13/12) χάθηκε ακόμη ένα άνθρωπος μας λόγω της τριτοκοσμικής κατάστασης του δρόμου» αναφέρεται.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE