Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

«Μετά την ακύρωση της ανάπλασης της Λεωφόρου Τσερίου από τον Δήμαρχο Στροβόλου και το Δημοτικό Συμβούλιο για τα συμφέροντα 4-5 καταστηματαρχών, χθες (13/12) χάθηκε ακόμη ένα άνθρωπος μας λόγω της τριτοκοσμικής κατάστασης του δρόμου» αναφέρεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ: Ο 31χρονος Μιχαλης Κοντοπύργος από τη Λευκωσία το νέο θύμα της ασφάλτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
«Καλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν την Λεωφόρο Τσερίου διότι βάζουν σε κίνδυνο την δίκη τους ζωή και των άλλων λόγω του ότι ο δρόμος δεν πληροί κανένα πρότυπο οδικής ασφάλειας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




