Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Μαραβέγια με την Κύπρια αγαπημένη του! Δείτε τον κριτή που κρύβεται από τον φακό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Μαραβέγια με την Κύπρια αγαπημένη του! Δείτε τον κριτή που κρύβεται από τον φακό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τραγουδιστής και κριτής του The Voice και η ηθοποιός κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο έχουν εμφανιστεί μαζί τόσο στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη στο Anodos Stage, όσο και στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Τζαμάϊκα».

 Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου, είδαμε ακόμα μια νέα εμφάνισή τους. Αυτή τη φορά, οι δυο τους εμφανίστηκαν σε γνωστό μαγαζί για τη γιορτή του καλού φίλου της Τόνιας, Σπύρου Σαμοϊλη. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Instagram και, όπως βλέπετε, ο Κωστής Μαραβέγιας κάθεται δίπλα στην Τόνια Σωτηροπούλου αλλά προσπαθεί να… γλιτώσει το φωτογραφικό κλικ με διακριτικότητα.

Αλλά και η ίδια η ηθοποιός, η οποία μπορεί να μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά έχει ρίζες από το νησί μας - και συγκεκριμένα από την Πάφο, προσπάθησε με δεξιοτεχνία να κρύψει το πρόσωπο του αγαπημένου της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE