Τρέχει… με 100 ο Ιωάννης Κούσουλος! (photo)

Τρέχει… με 100 ο Ιωάννης Κούσουλος! (photo)

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών), ένας εκ των «κάπτεν» της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κούσουλος, έχει συμπληρώσει μέχρι στιγμή 100 παιχνίδια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Η Βαρωσιώτικη ομάδα φυσικά δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολιάστο το γεγονός αυτό και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook κάνει ειδική μνεία για τον ποδοσφαιριστή της.

Δείτε την ανάρτηση της Νέας Σαλαμίνας:

100άρης Ιωάννης Κούσουλος! 
21 ετών
Από τις Ακαδημίες, τώρα εκ των αρχηγών της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

100 συμμετοχές (2 γκολ) σε Αγώνες Πρωταθλήματος
9 συμμετοχές σε Αγώνες Κυπέλου
7 συμμετοχές στην Εθνική U21
3 συμμετοχές στην Εθνική U19

Όλο το μέλλον μπροστά του!

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE