«Ξεκολλούν» από την παρωδία…

«Ξεκολλούν» από την παρωδία…

Η κοινή γνώμη και τα media συνεχίζουν να ασχολούνται με τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας στο Τσίρειο. Συνεχίζουν να λένε, το μακρύ και το κοντό του, ο κάθε αρμόδιος και αναρμόδιος. 

Στα ενδότερα της ΑΕΛ επιβάλλεται να “ξεκολλήσουν” από όσα συνέβησαν στην μαύρη βραδιά της 11ης Δεκεμβρίου. Μαζεύουν τα κομμάτια και βλέπουν τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. 

Την Κυριακή παίζουν με τη Δόξα στο Μακάριο Στάδιο, μια ομάδα που είναι έκτη στον βαθμολογικό πίνακα και έχει βγάλει δυνατό χαρακτήρα σε αρκετά φετινά της παιχνίδια.

Και απέναντι στην ΑΕΛ στο ματς του πρώτου γύρου στη Λεμεσό, το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα λίγο έλειψε να τους κάμει τη ζημιά. 

Ο τιμωρημένος Κέβιν Λαφράνς θα είναι εκτός. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ισπανός Ντάνι Μπενίτεθ, δεν προλαβαίνει. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκο Σοάρες, αν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE