Εκτεθειμένοι…

Εκτεθειμένοι…

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστούν με μια λέξη ο διαιτητής, Νεόφυτος Νεοφύτου και ο βοηθός του Δώρος Τούρος, μετά το τεράστιο λάθος τους στο παιχνίδι κυπέλλου της Αλκής με την ΕΝΠ που έγινε στο «Αμμόχωστος».

Τόσο ο ρεφ της αναμέτρησης, όσο και ο βοηθός του στο πέναλτι του Χαρή, λανθασμένα δεν υπέδειξαν το γκολ – πέναλτι του ποδοσφαιριστή της Αλκής, αφού σύμφωνα και με την επαναληπτική προβολή της Cytavision η μπάλα φάνηκε ξεκάθαρα ότι πέρασε την γραμμή τέρματος, αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE