Εκτεθειμένοι…

Εκτεθειμένοι…

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστούν με μια λέξη ο διαιτητής, Νεόφυτος Νεοφύτου και ο βοηθός του Δώρος Τούρος, μετά το τεράστιο λάθος τους στο παιχνίδι κυπέλλου της Αλκής με την ΕΝΠ που έγινε στο «Αμμόχωστος».

Τόσο ο ρεφ της αναμέτρησης, όσο και ο βοηθός του στο πέναλτι του Χαρή, λανθασμένα δεν υπέδειξαν το γκολ – πέναλτι του ποδοσφαιριστή της Αλκής, αφού σύμφωνα και με την επαναληπτική προβολή της Cytavision η μπάλα φάνηκε ξεκάθαρα ότι πέρασε την γραμμή τέρματος, αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE