Ξύλο και τραυματίες στο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (video)

Ξύλο και τραυματίες στο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (video)

Πολύ ξύλο στις εξέδρες, προσωρινή διακοπή και αρκετοί τραυματίες στο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα που έληξε 1-1. Δείτε βίντεο με τα επεισόδια!

Όπως μεταδίδει η Blic περίπου στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στη νότια εξέδρα του γηπέδου της Παρτιζάν και ανάμεσα στους οργανωμένους της, τους Γκρομπάρι. Ειδικότερα μεταξύ επικίνδυνων συμμοριών που βρίσκονται στις τάξεις των Γκρομπάρι. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ξύλο, περίπου 10 λεπτά διακοπή και αρκετοί τραυματίες ενώ σημειώθηκαν και συλλήψεις. Σύμφωνα με άλλες πηγές οι Γκρομπάρι βρήκαν Ντέλιγε, οπαδούς του Ερ. Αστέρα και τους χτύπησαν και τους έβγαλαν τα ρούχα.

Στο αγωνιστικό σκέλος το Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας τελείωσε στο 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν το προβάδισμα των 9 βαθμών. Η Παρτιζάν κέρδισε πέναλτι σε ντέρμπι έπειτα από 22 χρόνια και άνοιξε το σκορ με τον Σουμά, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 84′ με τον Μποάκι.

 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE