«Πλήρωσε»… τις δηλώσεις του για την διαιτησία!

«Πλήρωσε»… τις δηλώσεις του για την διαιτησία!

Ο Αθλητικός Δικαστής στις αποφάσεις του, τιμώρησε και τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο για δηλώσεις και/η ανακοινώσεις σε σχέση με το κύρος της διαιτησίας κόντρα στον Ερμή. 

Aναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: 

*Καταγγελία κατά του  Νεκτάριου Πετεβίνου Εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για δηλώσεις και/η ανακοινώσεις που προέβη αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΕΡΜΗ Αραδίππου ο οποίος διεξήχθη στις 02.12.2017 στα Μ.Μ.Ε. σε σχέση με το κύρος της διαιτησίας και/ή η οποία θίγει και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/η μπορεί να συμβάλλει σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που θίγει ή μειώνει το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγει ή μειώνει την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή ή διαιτητών και/ή άπταται της διαιτησίας ή διαιτητή που έχει ορισθεί να διαιτητέυσει αγώνα και/ή άπταται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων των διαιτητών και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την επιτροπή διαιτησίας και/ή τον διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες αναφορικά με την διαιτησία αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (ιστ) (ι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE