Θα έχει να το λέει…

Θα έχει να το λέει…

Μόλις τέσσερις μέρες έχει που κάθισε στον πάγκο του Οθέλλου Αθηαίνου ο Νεντίμ Τούτιτς (αντικατέστησε τον Αδάμο Αδάμου), όμως κατάφερε να δει την ομάδα του να νικάει τον Εθνικό Άχνας στα πέναλτι, πανηγυρίζοντας την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Coca – Cola.

Πάντως ο Τούτιτς θα έχει να το λέει, ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της νέας του ομάδας, ότι μπόρεσε να «πετάξει» εκτός διοργάνωσης του κυπέλλου, το φαβορί στο αναμεταξύ τους παιχνίδι, τον Εθνικό Άχνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.