«Ο φανατισμός και η βία δεν είναι αξίες που κουβαλάει ο αθλητισμός»

«Ο φανατισμός και η βία δεν είναι αξίες που κουβαλάει ο αθλητισμός»

O Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης με ανάρτηση του μέσα από τον επίσημο του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρεται στα τραγικά επεισόδια που έγιναν στο Τσίρειο Στάδιο και σημάδεψαν την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Επίσης ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μέσα από την ίδια δημοσίευση αναφέρεται για τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ αναφορικά με το FOOTBALL STARS DAY 2017, όπου σε αυτό συμμετείχαν οι κορυφαίοι ξένοι και Κύπριοι βάση ψηφοφορίας.

Δείτε την δημοσίευση του Χαραλαμπίδη:

«Είδα, διάβασα και άκουσα πολλά αναφορικά με τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Δευτέρα στο παιχνίδι ΑΕΛ V ΑΠΟΕΛ. Τα πλείστα κατακρίνουν ορθώς τα ως έχουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο ενώ για άλλη μία φορά επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια.

Από την άλλη όμως, σήμερα, είχα την ευκαιρία να είμαι παρών σε μία μοναδική στιγμή, όπου 14 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι κορυφαίοι ξένοι και Κύπριοι βάση ψηφοφορίας μαζεύτηκαν όλοι μαζί στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ αναφορικά με το FOOTBALL STARS DAY 2017.

Η φιλία και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ήταν απλά εμφανέστατη δια γυμνού οφθαλμού. Τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ αυτών των μεγάλων προσωπικοτήτων και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΩΝ δεν είναι στιγμές μεμονωμένες, είναι τρόπος ζωής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όλοι σήμερα εκφράστηκαν με απογοήτευση και κατέκριναν τα όσα προσφάτως έχουν διαδραματιστεί.

Είναι τόσο απλό αλλά τόσο δύσκολο να μεταφερθεί…Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων είναι ενωμένοι και το μόνο που τους χωρίζει είναι τα 90 λεπτά. Ο φανατισμός και η βία δεν είναι αξίες που κουβαλάει ο Αθλητισμός….Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός…Τίποτα περισσότερο…».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.