Με εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ ελεύθερος ο 17χρονος ΑΠΟΕΛίστας – Θα βλέπει την ομάδα του από Αστυνομικό Σταθμό

Με εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ ελεύθερος ο 17χρονος ΑΠΟΕΛίστας – Θα βλέπει την ομάδα του από Αστυνομικό Σταθμό

 Ελεύθερος με εγγύηση βρίσκεται από την Τετάρτη 13/12,  ο 17χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα 11/12 στο αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς και μετά την λήξη της προσωποκράτησης του.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Ιανουάριου του 2018 ενώ κατέβαλε το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση.

Μάλιστα, εναντίον του εκδόθηκε  διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα ενώ θα παρουσιάζεται στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας.

Θυμίζουμε πως ο 17χρονος συνελήφθη για υπόθεση οχλαγωγίας και μαχαιροφορίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE