«Σπάει» τα ταμεία για Μιραλάς…

«Σπάει» τα ταμεία για Μιραλάς…

Αποφασισμένοι να κάνουν ξανά δικό τους τον Κέβιν Μιραλάς παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση που αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ, μία πρόταση που έχει ως στόχο να δελεάσει την Έβερτον αλλά και τον Βέλγο φορ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 5 εκατ. ευρώ στον αγγλικό σύλλογο και 8 εκατ. ευρώ συνολικά στον διεθνή άσο για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Η πρόθεση του Μιραλάς είναι να επιστρέψει στο Λιμάνι, ενώ στο «κόλπο» φαίνεται πως παραμένει η Γουέστ Χαμ που δείχνει και εκείνη από την πλευρά της να προσφέρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.