ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: Στον αρχηγό το πόρισμα της έρευνας – «Καρφώνει» αξιωματικούς για πειθαρχικές ευθύνες

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: Στον αρχηγό το πόρισμα της έρευνας – «Καρφώνει» αξιωματικούς για πειθαρχικές ευθύνες

Στα χέρια του αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου έφτασε το πόρισμα της διοικητικής έρευνας που διατάχθηκε για την αντιτρομοκρατική άσκηση στη Λεμεσό που έφερε  αναστάτωση.

 Στο πόρισμα γίνεται ξεκάθαρα λόγος για πειθαρχικές ευθύνες σε δύο αξιωματικούς της Δύναμης, οι οποίοι φαίνεται να μην ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους για την πραγματοποίηση της άσκησης.

 Ο φάκελος, στον οποίο περιλαμβάνονται καταθέσεις και έγγραφα στάλθηκε και στον Υπ. Δικαιοσύνης ενώ αναμένονται οι επόμενες κινήσεις από μέρους του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE