Αυτά είναι τα… αιτήματα της «Θύρας 9» για το νέο προπονητή της Ομόνοιας

Αυτά είναι τα… αιτήματα της «Θύρας 9» για το νέο προπονητή της Ομόνοιας

Με μήνυμα της στα social media, η “Θύρα 9” αναφέρεται μεταξύ άλλων στο θέμα του νέου προπονητή, ζητώντας από τη διοίκηση να του δώσουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν! Αναλυτικά:

“Δεν θα άλλαζε το παραμικρό για εμάς, είτε νικούσαμε είτε χάναμε χθες. Μένουμε σταθεροί στη θέση μας και στα δύο λογικά και απλά αιτήματα μας, που αναφέραμε πριν ακριβώς μια εβδομάδα.

1) Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του νέου προπονητή που θα πάρει τα κλειδιά του Ηλίας Πούλλος, να λήγει με το τέλος της φετινής περιόδου, έτσι ώστε να μην δεσμεύσουμε τους επόμενους. Να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.

2) Το Δ.Σ να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση που θα συζητηθούν πολλά και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη.

Καλούμε τα μέλη να ΜΗΝ δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης ούτως ώστε να πάμε ΑΜΕΣΑ σε εκλογική συνέλευση ΠΡΙΝ τον ερχόμενο Ιούνιο για να μπορέσει το νέο Δ.Σ να έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει για την επόμενη χρονιά. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα, RESPECT σε όσους ακόμα μας στέκονται περήφανα και τραγουδούν.

Το Σάββατο θα γεμίσουμε ξανά τα λεωφορεία και θα είμαστε στο δασάκι.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ – Ρε καλώς τον Ιωνά…”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE