ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντυπωσιασμένοι από τα έργα και την ανάπτυξη στη πόλη ο Αμερικανός και η Γαλλίδα Πρέσβειρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντυπωσιασμένοι από τα έργα και την ανάπτυξη στη πόλη ο Αμερικανός και η Γαλλίδα Πρέσβειρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντυπωσιασμένοι από τα έργα ανάπτυξης που υλοποιούνται στη Λεμεσό έμειναν ο Πρέσβης της Γαλλίας Ρενέ Τροκάζ και η Πρέσβειρα των ΗΠΑ Κάθριν Ντόχερτι, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Τροκάζ συναντήθηκε την Τρίτη 12/12 με τον Δήμαρχο Λεμεσού και έτυχε ενημέρωσης για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο αλλά και για το όραμα που έχει για τη Λεμεσό ως μια πολυπολιτισμική κοινωνία.



Στο ίδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/12 η επίσκεψη της κ. Ντόχερτι, η οποία δεν έκρυψε τον θαυμασμό της από τη ραγδαία ανάπτυξη του Δήμου Λεμεσού σε όλους τους τομείς.



Και οι δύο πρέσβεις είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από το Δήμαρχο στο χώρο της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Προβάλλοντας την πολυπολιτισμική Λεμεσό» η οποία στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Δημοτικού Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού χαιρέτισε με ευχαρίστηση τις επισκέψεις και αποβλέπει σε μελλοντική συνεργασία με τις δύο πρεσβείες σε κοινά θέματα που αφορούν τον Δήμο Λεμεσού, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφίες Δήμος Λεμεσού/Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE