ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξεκίνησε η εκστρατεία για τις ψευδοεκλογές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξεκίνησε η εκστρατεία για τις ψευδοεκλογές

Ξεκίνησε επίσημα η εκστρατεία για τις ψευδοεκλογές στα κατεχόμενα που θα γίνουν στις επτά Ιανουαρίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τα κόμματα μοιράζουν φυλλάδια και άλλο υλικό σε κύριες οδικές αρτηρίες ενώ καταχωρημένες διαφημίσεις υπάρχουν στον Τύπο.

Επίσης διοργανώνονται εκδηλώσεις για παρουσίαση των υποψηφίων. Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του απόψε και το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα αύριο βράδυ.

Στις 16/12 θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας και στις 22/12 του Κόμματος Κοινοτικής Σωτηρίας-Νέες Δυνάμεις. Αύριο βράδυ στη κατεχόμενη Μόρφου διοργανώνεται εκδήλωση του Κόμματος του Λαού.

Το "συμβούλιο εκλογών" έδωσε άδεια σε κόμματα και υποψηφίους να τοποθετήσουν αφίσες σε συγκεκριμένα σημεία και να μοιράσουν φυλλάδια έως τις έξι το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο μικροσκόπιο οι καταγγελίες Δρουσιώτη - Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Λετυμπιώτης: Στο μικροσκόπιο οι καταγγελίες Δρουσιώτη - Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» τοποθετήθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας τα βασικά ζητήματα της επικαιρότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE