Τους κρατά «ζεστούς» για Λαβόρδε ο Παντελή

Τους κρατά «ζεστούς» για Λαβόρδε ο Παντελή

Παρά την τεράστια οικονομική διαφορά που έχει η Ανόρθωση με τον Ρικάρδο Λαβόρδε ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή κρατά «ζεστό» τον κόσμο της ομάδας σχετικά με τον Κολομβιανό που είναι ο πόθος των φίλων της Ανόρθωσης.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν δυο με τρεις κινήσεις και ήδη ο Λέβι με τον Παντελή εξετάζουν διάφορα ονόματα.

Για να υπάρξει περίπτωση επιστροφής του Λαβόρδε θα πρέπει να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του, να ανέβει η Ανόρθωση και να προκύψουν και διάφορα άλλα μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου.

Αν μείνει στην περίπτωση Λαβόρδε όμως η «Κυρία» μόνο ζημιά κινδυνεύει να πάθει.

Ενίσχυση θα γίνει με κεντρικό επιθετικό και ένα ακραίο που θα μπορεί να δίνει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός και ανάλογα των αναγκών θα γίνει ίσως και τρίτη κίνηση αν χρειαστεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE