ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 6/12, προβάλλονταν εικόνες από το κατάλευκο χιονισμένο τοπίο του Τροόδους, μια εβδομάδα αργότερα, και παρά την αλλαγή στον καιρό, τα χιόνια συνεχίζουν να στολίζουν το ψηλό βουνό.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 12/12, δεκατρείς μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Τροόδος συνεχίζει να παραμένει χιονισμένο.

Το χιόνι έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά σχετικά με τις πρώτες ημέρες, ωστόσο τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να υπάρξει νέα χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία, το βράδυ της Τρίτης 12/12, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 12/12 (Από Skicyprus.com):

Δείτε live εικόνες από το Τρόοδος ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE