ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 6/12, προβάλλονταν εικόνες από το κατάλευκο χιονισμένο τοπίο του Τροόδους, μια εβδομάδα αργότερα, και παρά την αλλαγή στον καιρό, τα χιόνια συνεχίζουν να στολίζουν το ψηλό βουνό.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 12/12, δεκατρείς μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Τροόδος συνεχίζει να παραμένει χιονισμένο.

Το χιόνι έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά σχετικά με τις πρώτες ημέρες, ωστόσο τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να υπάρξει νέα χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία, το βράδυ της Τρίτης 12/12, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 12/12 (Από Skicyprus.com):

Δείτε live εικόνες από το Τρόοδος ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE