ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΚΥΒΙΔΕΣ: Έλεγχοι της Αστυνομίας σε πέραν των 50 οχημάτων – Άφαντος πάρα την έκκληση ο οδηγός

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΚΥΒΙΔΕΣ: Έλεγχοι της Αστυνομίας σε πέραν των 50 οχημάτων – Άφαντος πάρα την έκκληση ο οδηγός

 Εντατικές είναι οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το οδηγό που προκάλεσε το θάνατο της άτυχης 69χρονης Ελισάβετ Μιχαήλ, το Σάββατο 09/12 στις Πάνω Κυβίδες.

Όπως πληροφορούμαστε, οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς έλεγξαν και ερεύνησαν από την Κυριακή 10/12, πέραν των 50 οχημάτων παρόμοιο τύπου με αυτό που αναζητείται.

Συγκεκριμένα, ερευνήθηκαν τα χωριά Κυβίδες, Άγιος Αμβρόσιος, Άγιος Θεράπων, Όμοδος, Φοινί, Πλάτρες, Κάτω Πλάτρες, Πέρα Πεδί και Μανδριά.

Δυστυχώς, πάρα τις εντατικές και επίμονες έρευνες της Τροχαιας δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί το εν λόγω όχημα.

Θυμίζουμε πως αναζητείται διπλοκάμπινο με χαμηλή ανάρτηση και χρώματος ασημί ή γκρίζο ή άσπρο.

‘Αξιο αναφοράς είναι η προσωπική έκκληση του αξιωματικού υπεύθυνου δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιου Καφά,  σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα αυτό, να επικοινωνήσει, είτε με την τροχαία  Λεμεσού, είτε με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη στο 1460 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.