Δείτε πώς θα υποδεχθεί η Αριστοτέλους το 2018! Απαστράπτουσα ντυμένη μέσα στα χρυσά κρόσια - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
12.12.2017 - 10:45
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή της γιατί θα έπρεπε να βρίσκεται στην Λεμεσό για το γύρισμα του Πρωτοχρονιάτικου του Alpha.
Την διασκέδαση της βραδιάς θα αναλάβουν οι Άντζελα Δημητρίου, Ελένη Χατζίδου και ο δικός μας, Γιώργος Σταματάρης.
Καλεσμένοι οι πρωταγωνιστές του Alpha Κύπρου και όπως θα δείτε και στο video κυριαρχεί το "Τατουάζ", αφού οι ηθοποιοί της πετυχημένης σειράς έδωσαν ρέστα.
Η παρουσιαστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα", μιλώντας με τους συνεργάτες της για την μεγάλη βραδιά, αποκάλυψε ότι θα φορούσε δύο φορέματα, ένα μακρύ και ένα κοντό.
Εμείς εντοπίσαμε την παρουσιάστρια με το ένα εκ των δύο φορεμάτων. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους ποζάρει με ένα κοντό φορεμα με κρόσια, στο οποίο κυριολεκτικά λάμπει.
Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.