Η χαρά που έγινε εφιάλτης…

Η χαρά που έγινε εφιάλτης…

Μέλος ομάδας των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ, είναι το 14χρονο παιδί που χτυπήθηκε από κροτίδα που έριξε ανεγκέφαλος οπαδός του ΑΠΟΕΛ χθες στο Τσίρειο. 

Το έστειλαν το παιδί οι γονείς του, για να… μαζεύει τις μπάλες. Για να πάρει ταυτόχρονα γεύση από το “λαμπερό” (τρομάρα μας!) πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.  

Λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια τη ζωή. Πάλι καλά που δεν έπαθε σοβαρή ζημιά ο πιτσιρικάς.

Φυσικά και θα του μείνουν ψυχολογικά τραύματα, από την εφιαλτική εμπειρία της 11ης Δεκεμβρίου του 2017. Εννοείται ότι θα χρειαστεί και ψυχολογική στήριξη. 

Nα σημειωθεί ότι το παιδί πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του, αφού μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο οι γιατροί έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να τον κρατήσουν. 

Σήμερα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.