ΛΕΜΕΣΟΣ: Βανδαλισμοί από ανεγκέφαλους κοντά στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας–Σπάζουν βιτρίνες, κλίμα τρομοκρατίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βανδαλισμοί από ανεγκέφαλους κοντά στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας–Σπάζουν βιτρίνες, κλίμα τρομοκρατίας

Άτομα με κουκούλες, ρόπαλα και ξύλα σπάζουν ότι βρουν μπροστά τους. Στο σημείο η αντιοχλαγωγική, μετακινείται από το Τσίρειο Στάδειο.

 

Μπροστά σε απίστευτο σκηνικό βρίσκονται κάτοικοι της Λεμεσού που όπως καταγγέλλουν στο ThemaOnline μια ομάδα γύρω στα 100 άτομα προχωρούν σε βανδαλισμούς σε υποστατικά και μαγαζιά κοντά στον κυκλικό κόμβο της Αγίας Φύλας.

Όπως πληροφορούμαστε από κάτοικο της περιοχής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε ρίψη δακρυγόνων με τους κατοίκους να είναι τρομοκρατημένοι, να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, ενώ και ένα από τα δακρυγόνα φαίνεται να έχει πέσει από λάθος σε ταράτσα πολυκατοικίας κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE