Προσωρινή διακοπή στο Τσίρειο: Κατάντια, τραυματίστηκε παιδάκι από κροτίδα (photos-videos)

Προσωρινή διακοπή στο Τσίρειο: Κατάντια, τραυματίστηκε παιδάκι από κροτίδα (photos-videos)

Το ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ είναι πάντοτε ένα δυναμικό ντέρμπι στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα από την αρχή ήταν ηλεκτρισμένη, αλλά στο 38΄ όλα ξέφυγαν. Πετάχτηκαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιώργος Δώνης άκουσε τα εξ αμάξης, ενώ οι κροτίδες έσκαγαν βροχή.

Μία από αυτές, σύμφωνα με τα λεγόμενα της CytaVision, τραυμάτισε ένα παιδάκι που εκτελούσε χρέη ball-boy, με τον Δημήτρη Μασιά να διακόπτει το παιχνίδι, προσωρινά, και έπειτα από πολύ ώρα ξεκίνησε, όχι για πολύ, αφού πάμε για οριστική διακοπή.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Δείτε video από τη διακοπή:

Δείτε το video με το ασθενοφόρο:

Δείτε τι γίνεται πίσω από τους πάγκους:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE