Θα συνεχιστεί η παρωδία…

Θα συνεχιστεί η παρωδία…

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον απεσταλμένο μας στο Τσίρειο στάδιο, Σάββα Νεοκλέους, η αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε, παρά τα όσα έγιναν νωρίτερα.

Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν την επανέναρξη του ματς δίχως κόσμο στις κερκίδες, αφού ζητήθηκε άμεση εκκένωση για να μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αλήθεια, πόσοι από τους παίκτες θα έχουν το μυαλό τους, στην διεξαγωγή ενός αγώνα που εξελίχθηκε σε παρωδία, όταν έξω στον περιβάλλοντα χώρο πέφτουν δακρυγόνα;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE