Η απόφαση που λήφθηκε για το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ - Ο ρόλος της Αστυνομίας

Η απόφαση που λήφθηκε για το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ - Ο ρόλος της Αστυνομίας

Πληροφορίες που φτάνουν στο ThemaOnline αναφέρουν πως η Αστυνομία θα ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου καθώς τα επεισόδια έχουν πάρει διαστάσεις και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του.

Το αίτημα της Αστυνομίας έχει γίνει αποδεκτό από τον διαιτητή της αναμέτρησης και έδωσε τη συγκατάθεση του για τη συνέχιση του παιχνιδιού – παρωδία όπως εξελίχθηκε το ντέρμπι στο Τσίρειο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο αρχηγός Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες να γίνουν άμεσα εξετάσεις για το περιστατικό με τη κροτίδα(εντοπισμό του ανεγκέφαλου οπαδού) και γενικά για τα έκτροπα στο Τσίρεο Στάδειο.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE