Από ντέρμπι, σε ντέρμπι…

Από ντέρμπι, σε ντέρμπι…

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα της Ομόνοιας, η οποία κοουτσάρεται πλέον από τον Άκη Ιωακείμ, με την ελπίδα ότι θα ανακάμψει μετά την πεντάρα από την ΑΕΚ στο «Αρένα».

Ο Άγγλος επιθετικός αγωνίστηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ έχασε λόγω τραυματισμού την «μάχη» με την Δόξα, αλλά και το «ντέρμπι» στη Λάρνακα, όπου το «τρυφίλλι» τσαλακώθηκε πλήρως. Πλέον, ευελπιστεί και ο ίδιος ότι θα βοηθήσει τους «πράσινους» να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE