Τελείωσε το «αστέρι» της ομάδας…

Τελείωσε το «αστέρι» της ομάδας…

Μια συνεργασία που προκάλεσε αίσθηση όταν ανακοινώθηκε τερματίζεται άδοξα. Ο Λεβαδειακός ήρθε σε συμφωνία για την αποδέσμευση με τον Μπραντάο, κάτι που αποτελούσε επιθυμία τόσο του Βραζιλιάνου φορ, όσο και της ομάδας.

Ο 37χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε εννιά ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ, ωστόσο η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 28 Οκτωβρίου απέναντι στην ΑΕΛ. Ίσως, δε, να υπάρξει και συνέχεια στις αποδεσμεύσεις.

Οι Τόνι Σίλβα και Στέλιος Βασιλείου προπονούνται μόνοι τους τις τελευταίες ημέρες και ειδικά ο δεύτερος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.