Τελείωσε το «αστέρι» της ομάδας…

Τελείωσε το «αστέρι» της ομάδας…

Μια συνεργασία που προκάλεσε αίσθηση όταν ανακοινώθηκε τερματίζεται άδοξα. Ο Λεβαδειακός ήρθε σε συμφωνία για την αποδέσμευση με τον Μπραντάο, κάτι που αποτελούσε επιθυμία τόσο του Βραζιλιάνου φορ, όσο και της ομάδας.

Ο 37χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε εννιά ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ, ωστόσο η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 28 Οκτωβρίου απέναντι στην ΑΕΛ. Ίσως, δε, να υπάρξει και συνέχεια στις αποδεσμεύσεις.

Οι Τόνι Σίλβα και Στέλιος Βασιλείου προπονούνται μόνοι τους τις τελευταίες ημέρες και ειδικά ο δεύτερος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE