Από τους -2 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή η θερμοκρασία εκτοξεύεται στους 12 βαθμούς - Διαβάστε την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Από τους -2 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή η θερμοκρασία εκτοξεύεται στους 12 βαθμούς - Διαβάστε την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Τη νύχτα της Δευτέρας (11/12) θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια και ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τρίτη βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη κατά το τριήμερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Από ΚΥΠΕ

* Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι θερμοκρασίες έπεσαν στους -2 βαθμούς αλλά το σκηνικό άλλαξε άρδην για αυτή την εβδομάδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE