ΠΑΦΟΣ: Κατηγορούμενος για βιασμό ήταν ελεύθερος υπό όρους και προσπάθησε να επηρεάσει βασική μάρτυρα - Τέθηκε υπό κράτηση

ΠΑΦΟΣ: Κατηγορούμενος για βιασμό ήταν ελεύθερος υπό όρους και προσπάθησε να επηρεάσει βασική μάρτυρα - Τέθηκε υπό κράτηση

Υπό κράτηση 22χρονος για υπόθεση βιασμού, κλοπής και επίθεσης σε βάρος 29χρονης στην Πάφο

Υπό κράτηση θα παραμείνει 22χρονος κάτοικος Λεμεσού ο οποίος έχει συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Κάτω Πάφο.

Ο κατηγορούμενος ήταν ελεύθερος με όρους. Την Δευτέρα (11/12), ωστόσο, κατά την εμφάνισή του στο Κακουργιοδικείο Πάφου υποβλήθηκε αίτημα για κράτησή του από την κατηγορούσα αρχή, λόγω προσπάθειας επηρεασμού της βασικής μάρτυρας κατηγορίας και διάπραξης στο μεταξύ και άλλων αδικημάτων.

Το αίτημα εγκρίθηκε και ο κατηγορούμενος θα μείνει υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για τις 21.12.2017προκειμένου ο 22χρονος να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.