Ένα μήνα φυλακή σε οπαδό Λεμεσιανής ομάδας – Θα βλέπει την ομάδα του από Κεντρικό Σταθμό

Ένα μήνα φυλακή σε οπαδό Λεμεσιανής ομάδας – Θα βλέπει την ομάδα του από Κεντρικό Σταθμό

 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, επέβαλε την Δευτέρα 11/12 ποινή φυλάκισης ενός μηνός σε 31χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά επίθεση εναντίον αστυνομικού και πρόκληση ανησυχίας σε αθλητικό χώρο.

Επίσης, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα αποκλεισμού για έξι μήνες από οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση ή αθλητικό χώρο, το οποίο θα ισχύει από τη μέρα αποφυλάκισής του.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, 2017 πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE