Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Ακόμη, στα εγκαίνια υπήρχαν φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, ενώ το Migiale παραχώρησε χώρο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Sophia Fountation», όπου το κοινό μπορούσε να το ενισχύσει οικονομικά με την αγορά διάφορων προϊόντων.


Ο κόσμος, πλημμύρησε το Migiale cafe από τις 11 το πρωί απολαμβάνοντας ποιοτικό καφέ, ενώ μια πληθώρα επιλογών για φαγητό και σνακ ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς.


Στην πιο κύρια αρτηρία της πόλης, στη Λεωφόρο Μακαρίου, οι άνθρωποι του Migala cafe, έφτιαξαν έναν όμορφο και ζεστό χώρο, κατάλληλο για ξεκούραση και κοινωνικές συνευρέσεις, όπου το κοινό μπορεί να περάσει χαλαρές στιγμές στην καρδιά της Λεμεσού.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




