ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε τους διαρρήκτες να προσπαθούν να κλέψουν το χρυσοχοείο του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε τους διαρρήκτες να προσπαθούν να κλέψουν το χρυσοχοείο του

Προσπάθησαν να διαρρήξουν χρυσοχοείο στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λεμεσό και βρήκαν μπροστά τους τον ιδιοκτήτη.

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ , λίγο πριν τις 5 το πρωί της Δευτέρας 11/12, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν χρυσοχοείο στην Μακαρίου στη Λεμεσού, αλλά το σύστημα συναγερμού τους χάλασε τα σχέδια.

Σύμφωνα πάντα με το ΡΙΚ, ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε μέσω του συστήματος ασφαλείας στο κινητό του τηλέφωνο, πριν οι δράστες πετύχουν είσοδο και έσπευσε στη σκηνή όπου είδε δύο πρόσωπα, τα οποία όμως τράπηκαν σε φυγή.

Ταυτόχρονα στο κατάστημα έφθασε η Αστυνομία όπου ξεκίνησε έρευνες για συλλογή τεκμηρίων.

Η Αστυνομία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

*H φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE