Φτιάξε την ενδεκάδα της Ομόνοιας όπως ΕΣΥ θα την ήθελες στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα!

Φτιάξε την ενδεκάδα της Ομόνοιας όπως ΕΣΥ θα την ήθελες στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα!

Η 15η αγωνιστική βρίσκει την Ομόνοια και τον Απόλλωνα να «παλεύουν» στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο στάδιο προσαρμογής μετά την απομάκρυνση του Πάμπου Χριστοδούλου, ενώ οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν σε σταθερούς ρυθμούς αναρρίχησης στην βαθμολογία, έχοντας ως στόχο στο πρωτάθλημα.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι, θα το δούμε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, εσύ, μπες στο ρόλο του προπονητή, και φτιάξε σύμφωνα με τις επιλογές που σου προσφέρουμε, την ενδεκάδα της ομάδας σου.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και φτιάξε και την ενδεκάδα του Απόλλωνα…

Μπορείς να αντικαταστήσεις επάξια τον Πάμπο Χριστοδούλου στο «τρυφίλλι»;

 

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.