Κουίζ: 15+2 «καυτές»ερωτήσεις για το «γαλαζοκίτρινο» ντέρμπι

Κουίζ: 15+2 «καυτές»ερωτήσεις για το «γαλαζοκίτρινο» ντέρμπι

Ντέρμπι φεύγουν, ντέρμπι έρχονται…

Για το πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες «κόντρες» της Λεμεσού και της Λευκωσίας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό κουίζ). Στο Τσίρειο η ΑΕΛ θα τα πει με τον ΑΠΟΕΛ και στην Λευκωσία η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα.

Το Themasports.com, όπως πάντα πιστό στις παραδόσεις του εκτός από τα σπουδαία αφιερώματα που ετοίμασε για όλους εσάς, έφτιαξε για άλλη μια φορά το καθιερωμένο κουιζ του σχετικά με το ντέρμπι της Λεμεσού;

Εσύ πόσα πραγματικά ξέρεις για το ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ; Παίξε το κουίζ και δείξε μας πόσα πράγματα γνωρίζεις για τις «γαλαζοκίτρινες» μονομαχίες. Σε προειδοποιούμε πρέπει να γυρίσεις και τον χρόνο πίσω.

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE